Descoperi Egipt din Hurghada

Egipt

Egipt din Hurghada și să-l descopere  ? !

Hurghada este un oraș stațiune de coastă, care se întinde aproximativ 40 km de-a lungul coastei Egiptului Marea Roșie. Deși a început ca un mic loc de pescuit, a devenit locul central pentru turiștii care caută să experimenteze scufundări și de a avea unele excursii snorkeling.

Diving orange bay from egytipstravel.com
orange bay from egytipstravel.com

Hurghada iel gouna din egytipstravel.com 1s bogat, cu multe restaurante, baruri, cluburi de noapte și orașul său vechi El-Dahar este acasa, la minunat tradiționale egipteni cafenele & souks.

Dacă sunteți în căutarea pentru o vacanță plină de meditație, bucurie, și distracție, atunci Hurghada trebuie să fie destinația dumneavoastră vizate.

În Hurghada, veți găsi cele mai bune hoteluri de lux în cazul în care veți găsi toate facilitățile incepand de la care au camere private, care vă va permite să aibă cele mai bune de cazare posibil ca cele mai multe hoteluri au propriile lor piscine private,

Vă încurajăm să vă aflați în căutarea unui hotel de 24 de camere, Cu toate acestea, nu va fi încă ceva lipsă ca va trebui să vizitați atracțiile faraonice teribil în diferite orașe egiptene, iar acum vom vorbi despre să descoperiȚi Egiptul în timp ce sunteți în Hurghada.

Există unele destinații minunate, care sunt considerate cele mai bune pentru majoritatea turistilor din întreaga lume și aici sunt unele dintre orașele cele mai de neegalat și atractii le puteți vizita acolo:

Cairo Captial din Egipt

cairo giza from egytipstravel
cairo giza from egytipstravel

este orașul de o mie de minarete, care ar trebui să fie în partea de sus a listei de călătorie, deoarece are unele dintre cele mai impresionante și uluitoare evidențiază.

Vă puteți îndrepta spre Cairo din Hurghada prin două moduri, fie pentru a lua un avion direct de la Aeroportul Internațional Hurghada la Aeroportul Internațional Cairo și, de obicei, durează doar o oră pentru a ajunge la Cairo sau dacă nu vă plac zborurile sau dacă doriți ceva

care într-adevăr se potriveste bugetul dvs., atunci puteți merge la Cairo din Hurghada printr-o mașină care, de obicei, durează doar 4 ore pentru a descoperi deșertegiptean și locurile minunate în între.

La sosirea dumneavoastră în Cairo, veți găsi o mulțime de unele dintre cele mai remarcabile repere pornind de la fascinantul Complex piramide Giza, care are în interiorul unora dintre cele mai vizitate atractii lesinate de faraonii antici.

Complexul are în interiorul uimitoare Piramide Giza, care au fost construite pentru a comemora

viața marii dinastii egiptene antice cu sfinxul păzitor care are o epopee mitică a luptei și, desigur, nu puteți rata remarcabilul Templu al Văii care a asistat la unele dintre procesele incredibile de mumificare ale mumiilor regilor antici.

Există, de asemenea, unele dintre cele mai bune atractii copt & islamice care atrag turistii care cauta turismul religios sa stie totul despre locurile religioase importante din Egiptul antic & modern, iar printre acele locuri sunt Biserica Suspendata, Biserica Abu Serga, Ben Ezra Sinagoga

Moscheea Mohamed Ali, Cetatea Salah El-Din, Bazarul Khan El-Khalili, Moscheea El-Refaii, în plus față de alte locuri interesante care nu pot fi ratate, inclusiv marele Muzeu Egiptean care găzduiește un număr mare de antichități care vă vor spune mai multe informații despre viața de faraoni mare, plus alte site-uri pe care le puteți vizita toate dintre ele în timp ce fiind în frumosul oraș Hurghada.

Puteți verifica de aici

Luxor orașul antic

luxor from egytipstravel
luxor from egytipstravel

Frumosul oraș care a fost construit peste ruinele vechiului “Thebes”, care a fost odată capitala Egiptului și într-adevăr conținute

luxor din egytipstravel

ceea ce putem numi inima Egiptului. Conține în interiorul celor mai bine conservate morminte și temple ale Anticilor pe ambele maluri estice și vestice.

Veți putea vizita acolo templele incredibile din Luxor, Karnak, Hatshepsut, Dandara, Abydos, în plus față de unele monumente atractive care nu pot fi ratate, inclusiv Valea Regilor “, care are mormintele faraonilor Egiptului la fel ca Tutankhamon,

Seti I și Hatshepsut”, Colossi din Memnon, statuile gemene ale regelui Amenhotep al III-lea și multe alte atracții la care vă puteți îndrepta, inclusiv incredibilul Templu Luxor.

Puteți merge cu ușurință la Luxor de la Hurghada prin luarea unei mașini care, de obicei, durează 3 ore pentru a ajunge la terenul de Luxor și nu va trebui să-și petreacă o noapte în Luxor, deoarece vă puteți întoarce la hotel în Hurghada și vizitao mulțime de site-uri menționate anterior în  Luxor.

Aswan orașul nubian

ASWAN DAY TOUR

Aswan este un alt oraș egiptean uimitor, care este cunoscut a fi un oraș nubian care găzduiește cele mai bune atracții monumentale & repere și nu poate fi ratat în timp ce vă petreceți vacanța în Hurghada.

Există mai multe moduri de a merge la Aswan de la Hurghada, prima opțiune este de a fi transferat de la hotel în Hurghada la gară pentru a prinde un tren la Qena și apoi obține o mașină pentru a cap la Aswan și a doua opțiune este de a fi transferat la Luxor cu o mașină

și apoi ia un tren direct de la Luxor la Aswan. Ambele transferuri sunt disponibile tot timpul, astfel încât să vă bucurați de șederea dumneavoastră cel mult.

În Aswan, veți avea capacitatea de a vizita o mulțime de locuri uimitoare, inclusiv The High Dam, Obelisc neterminat, Templul Philae, uimitorul Abu Simbel Temples, Kom Ombo & Edfu Temples.

Există și alte locuri în Aswan pe care ați putea dori să cap de a include frumos Nubian Village, în cazul în care puteți face unele cumpărături și să ia unele fotografii frumoase cu crocodili și puteți, de asemenea, ambalaj geanta și capul într-o expediție la Muzeul Nubian pentru a descoperi unele dintre artefactele antice.


Hoteluri populare

Hotels Hurghada: Hotels in the center

HotelStarsDiscountPrice per night, fromChoose dates

Sunrise Crystal Bay Resort

★★★★★

-29%

11 4638 154

View Hotel

Steigenberger Aqua Magic Red Sea

★★★★★

-10%

10 8729 796

View Hotel

Steigenberger Al Dau Beach Hotel

★★★★★

-8%

15 96714 706

View Hotel

Albatros White Beach - Families and couples only

★★★★★

-36%

11 2867 228

View Hotel

Arabia Azur Resort

★★★★

-8%

5 5825 144

View Hotel

Hurghada Marriott Beach Resort

★★★★★

-43%

9 0215 160

View Hotel

Bel Air Azur Resort (Adults Only)

★★★★

-9%

4 7504 333

View Hotel

Arabella Azur Resort

★★★★

-7%

5 6395 256

View Hotel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *